FRESHAROM- 1 kg (VSEBUJE GLUTATION-DODATI MED FERMENTACIJO)
Specifičen pripravek iz inaktiviranih kvasovk z veliko antioksidativno kapaciteto.
Bogat z glutationom in reduktivnimi metaboliti. Glutation ima pomembno višji antioksidativni potencial kot SO2 ali askorbinska kislina (vitamin C).
Kvasovkam omogoča sprejemati glutationske prekurzorje (cistein, N-acetilcistein…) med fermentacijo in tako omogoča naravno sintezo glutationa (vsebuje 3 aminokisline).
Učinkovito ščiti lasten vinski aromatični potencial in občutno upočasnjuje nastanek oksidativnih tonov.
Tako pridelamo bolj aromatična vina z večjim potencialom staranja.
OMRI: je uvrstil pripravek na seznam za uporabo v organskem vinarstvu (National Organic
Program).
DOZIRANJE: 30 g/hl v prvi tretjini fermentacije
Bogat z glutationom in reduktivnimi metaboliti. Glutation ima pomembno višji antioksidativni potencial kot SO2 ali askorbinska kislina (vitamin C).
Kvasovkam omogoča sprejemati glutationske prekurzorje (cistein, N-acetilcistein…) med fermentacijo in tako omogoča naravno sintezo glutationa (vsebuje 3 aminokisline).
Učinkovito ščiti lasten vinski aromatični potencial in občutno upočasnjuje nastanek oksidativnih tonov.
Tako pridelamo bolj aromatična vina z večjim potencialom staranja.
OMRI: je uvrstil pripravek na seznam za uporabo v organskem vinarstvu (National Organic
Program).
DOZIRANJE: 30 g/hl v prvi tretjini fermentacije
<!–
###PRICE###
–>
<!– –>