Zmanjšanje hlapnih fenolov v vinu
V sodelovanju z Inter Rhône je Bucher Vaslin zasnoval postopek, ki omogoča zmanjšanje vsebnosti hlapnih fenolov v vinih.
Obdelava omogoča zmanjšanje hlapnih fenolov pod senzoričnim pragom, ne glede na začetno stopnjo kontaminacije.
Pošlji povpraševanje
Pregled zasebnosti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Piškotki ne beležijo osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo vaših informacij. Piškotek je majhna tekstovna datoteka in beleži aktivnost, ki nam omogoča primerjavo obiskovalcev naše strani in podajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta.
Strogo potrebni piškotki
Vedno je treba omogočiti strogo potreben piškotek, da bomo lahko shranili vaše nastavitve glede piškotkov.
Če onemogočite ta piškotek, vaših nastavitev ne bomo mogli shraniti. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, piškotke znova omogočiti ali onemogočiti.