Flotator SCHNEIDER ESK 6000
Prednosti postopka flotacije:
1. Izboljšanje kakovosti vin, čiste arome
2. Zmanjšanje usedline
3. Manjša potreba po žveplanju
4. Obvezna uporaba encimov pektinaz pred flotacijo
5. S flotacijo lahko uravnavamo motnost mošta, ki gre na fermentacijo
6. Visoka delovna storilnost
7. Delovanje je možno s svežim zrakom, sterilnim zrakom ali dušikom
8. Enostavna demontaža flotatorja iz črpalke
9. Črpalko lahko uporabljamo za prečrpavanje vina
1. Izboljšanje kakovosti vin, čiste arome
2. Zmanjšanje usedline
3. Manjša potreba po žveplanju
4. Obvezna uporaba encimov pektinaz pred flotacijo
5. S flotacijo lahko uravnavamo motnost mošta, ki gre na fermentacijo
6. Visoka delovna storilnost
7. Delovanje je možno s svežim zrakom, sterilnim zrakom ali dušikom
8. Enostavna demontaža flotatorja iz črpalke
9. Črpalko lahko uporabljamo za prečrpavanje vina
<!–
###PRICE###
–>
<!– –>