POLYLACT- 1 kg (PVPP + KALIJEV KAZEINAT)
Kombinacija PVPP in kazeina za preprečevanje in tudi odstranjevanje oksidacije v moštu in vinu.
Učinkovito odpravlja trpke in grenke okuse v moštu in vinu.
Preprečuje rjavenje in potencialno rožnato obarvanost vina.
Nežno in celovito odstranjuje neželjene fenolne spojine.
Povečuje svežino belega vina in sijajnost barve v rosé moštih in vinih.
Pred uporabo je sredstvo potrebno 1 uro namakati v 10 kratni količini vode.
Pripravek med intenzivnim mešanjem počasi dodajamo v vino oz. mošt.
Odmerjanje: 15 do 30 g/hL (150 do 300 ppm) za zaščito pred oksidacijo,
30 do 70 g/hL (300 do 700 ppm ) za obdelavo že prizadetih sokov.
Učinkovito odpravlja trpke in grenke okuse v moštu in vinu.
Preprečuje rjavenje in potencialno rožnato obarvanost vina.
Nežno in celovito odstranjuje neželjene fenolne spojine.
Povečuje svežino belega vina in sijajnost barve v rosé moštih in vinih.
Pred uporabo je sredstvo potrebno 1 uro namakati v 10 kratni količini vode.
Pripravek med intenzivnim mešanjem počasi dodajamo v vino oz. mošt.
Odmerjanje: 15 do 30 g/hL (150 do 300 ppm) za zaščito pred oksidacijo,
30 do 70 g/hL (300 do 700 ppm ) za obdelavo že prizadetih sokov.
<!–
###PRICE###
–>
<!– –>