OENOLEES- 1 kg (CELIČNE STENE KVASOVK)
<!–
###PRICE###
–>
<!– –>
Oenolees je popolnoma naraven proizvod iz celičnih sten kvasovk, ki je nastal na podlagi razumevanja pozitivnih vplivov zorenja vina na finih drožeh.
Njegova formulacija povečuje njegovo zmogljivost čiščenja in je tako visoko kakovostni naravni nadomestek za jajčni albumin.
Vinu daje polnejši in zaokroženi okus in bolj gladek občutek v ustih.
Ima sposobnost vezati in odstraniti nekatere polifenole, ki dajejo trpek in grenak okus.
Zaradi velike vsebnosti posebne proteinske frakcije, poudarja sladkaste zaznave.
Oenolees služi tudi kot hranilo kvasovkam med fermentacijo, kar vodi do popolnega in čistega zaključka fermentacije.
Na seznamu instituta OMRI za uporabo pri organski proizvodnji vina.
UPORABA: Raztopiti v 5 do 10 kratni količini vode in dodati v vino.
Odmerjanje: 30 do 70 g/hL (300 do 700 ppm).
Dodajte proti koncu fermentacije ali v vino.
HRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži pri sobni temperaturi. Rok uporabe na embalaži.
Njegova formulacija povečuje njegovo zmogljivost čiščenja in je tako visoko kakovostni naravni nadomestek za jajčni albumin.
Vinu daje polnejši in zaokroženi okus in bolj gladek občutek v ustih.
Ima sposobnost vezati in odstraniti nekatere polifenole, ki dajejo trpek in grenak okus.
Zaradi velike vsebnosti posebne proteinske frakcije, poudarja sladkaste zaznave.
Oenolees služi tudi kot hranilo kvasovkam med fermentacijo, kar vodi do popolnega in čistega zaključka fermentacije.
Na seznamu instituta OMRI za uporabo pri organski proizvodnji vina.
UPORABA: Raztopiti v 5 do 10 kratni količini vode in dodati v vino.
Odmerjanje: 30 do 70 g/hL (300 do 700 ppm).
Dodajte proti koncu fermentacije ali v vino.
HRAMBA: Hranimo v orginalno zaprti embalaži pri sobni temperaturi. Rok uporabe na embalaži.