Tanin GALALCOOL- 1 kg (INHIBIRA LAKAZE, POLIFENOLOKSIDAZE, BOLJŠI KOT SO2)
Bela in rosé vina
Galo tanini (beli tanin v kosmih) se v LAFFORT-ovem postopku takojšnjega raztapljanja uporablja za vinifikacijo belega in rosé soka (Cider, Fruit)/mošta
TANIN GALALCOOL je zelo čisti ekstrakt taninov kostanjeve šiškarice s fiziokemičnimi lastnostmi, ki so posebej dobro prilagojene vinifikaciji belega in rosé mošta, vključno z inhibicijo naravnih oksidacijskih encimov (lakaze, polifenol oksidaze) učinkoviteje kot SO2 IN obarjanjem nekaterih nestabilnih proteinov, enako učinkovit kot bentonit, a brez izgube arome.
Doziranje: 5 do 10 g/hL (50 do 100 ppm).
Ustekleničenje penečih vin: 2 do 4 g/hL (20 do 40 ppm).
Galo tanini (beli tanin v kosmih) se v LAFFORT-ovem postopku takojšnjega raztapljanja uporablja za vinifikacijo belega in rosé soka (Cider, Fruit)/mošta
TANIN GALALCOOL je zelo čisti ekstrakt taninov kostanjeve šiškarice s fiziokemičnimi lastnostmi, ki so posebej dobro prilagojene vinifikaciji belega in rosé mošta, vključno z inhibicijo naravnih oksidacijskih encimov (lakaze, polifenol oksidaze) učinkoviteje kot SO2 IN obarjanjem nekaterih nestabilnih proteinov, enako učinkovit kot bentonit, a brez izgube arome.
Doziranje: 5 do 10 g/hL (50 do 100 ppm).
Ustekleničenje penečih vin: 2 do 4 g/hL (20 do 40 ppm).
<!–
###PRICE###
–>
<!– –>