Tanin VR COLOR- 5 kg
Rdeče vino.
<!–
###PRICE###
–>
<!– –>
-
Rdeče vino.
Rdeče vino.
Posebej pripravljen za stabilizacijo barvila vina.
Ima visoko vsebnost naravno aktivnih katehinov (proizvodni postopek OxyProtectTM), ki omogoča tvorjenje kemično stabilnih kovalentnih vezi z antocianini za najboljši učinek stabilizacije barve.
Uporablja se za izboljšanje razmerja aktivnih tanina/antocianina v naslednjih primerih:
* grozdje, potrgano pri ne-optimalni fenolni zrelosti.
* sorte grozdja z naravno slabim razmerjem tanin/antocianin.
Sorte, ki imajo težave z razvijanjem barve (ekstrakcija/stabilizacija).
Doziranje: 20 do 30 g/hL (200 – 300ppm).
Posebej pripravljen za stabilizacijo barvila vina.
Ima visoko vsebnost naravno aktivnih katehinov (proizvodni postopek OxyProtectTM), ki omogoča tvorjenje kemično stabilnih kovalentnih vezi z antocianini za najboljši učinek stabilizacije barve.
Uporablja se za izboljšanje razmerja aktivnih tanina/antocianina v naslednjih primerih:
* grozdje, potrgano pri ne-optimalni fenolni zrelosti.
* sorte grozdja z naravno slabim razmerjem tanin/antocianin.
Sorte, ki imajo težave z razvijanjem barve (ekstrakcija/stabilizacija).
Doziranje: 20 do 30 g/hL (200 – 300ppm).