
              
              
            
            Tannin VR SKIN 500 g
			
                
            
              Za rdeče vino.
Proantocianidini iz grozdja z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja.
Zahvaljujoč visoki kakovosti njegove ekstrakcije BIOTAN® vsebuje le zanemarljivo količino fenolnih kislin, znanih kot substrati Brettanomyces.
V fazi fermentacije ali zorenja BIOTAN® omogoča:
* nadomeščanje pomanjkanja naravnih taninov grozdja
* stabilizacijo barve zaradi tvorjenja polimernih pigmentov s taninom-antocianinom
* Doziranje: 10 do 40 g/hL (100 do 400 ppm).
Proantocianidini iz grozdja z uporabo LAFFORT-ovega postopka takojšnjega raztapljanja.
Zahvaljujoč visoki kakovosti njegove ekstrakcije BIOTAN® vsebuje le zanemarljivo količino fenolnih kislin, znanih kot substrati Brettanomyces.
V fazi fermentacije ali zorenja BIOTAN® omogoča:
* nadomeščanje pomanjkanja naravnih taninov grozdja
* stabilizacijo barve zaradi tvorjenja polimernih pigmentov s taninom-antocianinom
* Doziranje: 10 do 40 g/hL (100 do 400 ppm).