fbpx

OBVESTILO: V petek 24.12. in 31.12.2021 smo odprti le do 12. ure!

Hišni sejem Fabijan

1. in 2. april

ČAKA VAS

Predstavitev najboljšega vsestranskega traktorja leta 2023

Ugodne akcijske cene kmetijskih strojev

Strokovno svetovanje

Predstavitev najboljšega vsestranskega traktorja leta 2023

Ugodne akcijske cene kmetijskih strojev

Strokovno svetovanje

Aplikacija DIGITALNA SERVISNA KNJIGA FABIJAN

Pester spremljevalni program

Prijetno druženje ob hrani in pijači

Aplikacija DIGITALNA SERVISNA KNJIGA FABIJAN

Pester spremljevalni program

Prijetno druženje ob hrani in pijači

Prost vstop in brezplačno parkirišče.

Ste pripravljeni na odlične akcijske cene kmetijskih strojev? Ste pripravljeni na NAJBOLJŠI vsestranski traktor leta 2023? Ste pripravljeni na najboljši sejem letošnjega leta, s pestrim dogajanjem in prijetnim druženjem ob hrani in pijači? Potem vas vabimo, da nas po dolgem premoru obiščete na našem HIŠNEM SEJMU, ki bo potekal 01. in 2. aprila 2023 med 9. in 16. uro na poslovnem naslovu našega podjetja.

Ker vas želimo še dodatno razvajati smo v času sejma za vas pripravili posebne ugodne akcijske cene kmetijskih strojev, zato ne zamudite enkratne priložnosti in se nam pridružite! Z vami bodo tudi naši strokovni sodelavci, ki vam bodo na voljo za vsa vprašanja o našem obsežnem prodajnem programu in vam tako olajšali odločitev o nakupu.

Hkrati boste obiskovalci sejma prvi, ki boste deležni sadov našega dela v preteklem letu! Predstavili vam bomo namreč tudi novost – aplikacijo z imenom DIGITALNA SERVISNA KNJIGA FABIJAN ki vam omogoča enostaven vpis strojev, pregled zgodovine servisov in naročanje najpogostejših rezervnih delov za vaš stroj. Tako bo vaša potrebna dokumentacija vedno urejena in dosegljiva na enem mestu.

Obenem pa ne zamudite pestrega spremljevalnega programa, ki bo letos namenjen predvsem vinogradnikom in vinarjem. Skupaj bomo odkrivali dobre prakse pridelave odličnega vina in tradicionalnih metod pridelave penine ter skupaj nazdravili na odlično letino.

Ob prijetnem druženju bomo poskrbeli tudi za hrano in pijačo ter brezplačno parkirišče. Prijetno vabljeni!

McCORMICK X6.414 P6-Drive STAGE V

Najboljši vsestranski traktor leta 2023

Neizmerno ponosni smo, da smo PRVI in EDINI v Sloveniji, ki vam lahko predstavimo najbolj vsestranski traktor leta 2023 – McCORMICK X6.414 P6-Drive STAGE V, ki navdušuje s svojo vsestranskostjo, udobjem in naprednimi funkcijami. Veseli smo, da ga bomo lahko predstavili tudi vam!

Spremljevalni program hišnega sejma 2023

Posebej ponosni smo, da vas lahko v okviru hišnega sejma povabimo na zanimiva predavanja, ki jih pripravljajo naši strokovni sodelavci na področju vinarstva.

Zaradi omejenega števila mest je za vsako predavanje potrebna predhodna prijava preko elektronske pošte lab@fabijan.si, telefonske številke 02 644 92 83 ali spletnega obrazca spodaj.

Sobota 01. 04. 2023

9:00 Odprtje
10:00 Predavanje: Uporaba biozaščite v pridelavi vina (od teorije k praksi)
11:00 Predavanje: Tradicionalne metode pridelave penine (vpogled v svet Šampanje)
14:00 Okrogla miza s somelierji

Nedelja 02. 04. 2023

9:00 Odprtje
11:00 Predavanje: Zaščita in prehrana vinske trte s poudarkom na varstvu pred peronosporo

Prijavite se na spremljevalni program hišnega sejma 2023!

Lokacija sejma