fbpx

OBVESTILO: V petek 24.12. in 31.12.2021 smo odprti le do 12. ure!

ENOLOŠKA SREDSTVA LAFFORT!

Letošnja trgatev se bliža s svetlobno hitrostjo. Da bi si zagotovili miren spanec v, za vinogradnike, najlepšem obdobju leta, si še danes zagotovite produkte priznanega proizvajalca enoloških sredstev.

Zgodba podjetja LAFFORT® se je začela leta 1895 in se od takrat neprekinjeno nadaljuje še danes  – predvsem z inovacijami v precizni enologiji. Enološke izdelke  LAFFORT® navdihuje predvsem in zgolj  narava ter naravni procesi, namenjeni razkrivanju in varovanju kakovosti vaših vin. Ta natančen enološki pristop utelešajo naravni proizvodi ob spoštovanju posebnosti sort grozdja in pristnosti terroirja.

Odločnost, intuicija, strast in iskanje kakovosti so načela, ki so navdihnila pionirja Jeana LAFFORTA , ko je leta 1895 ustanovil podjetje. In ta ista načela navdihujejo vse naslednje generacije. Zgodba podjetja LAFFORT ® se je začela kot zgodba družinskega podjetja s sedežem v vinorodni regiji Bordeaux, kmalu pa se je podjetje razširilo na mednarodne trge. Vzpostavili so  nove trge in se neomajno držali svojih temeljnih načel. S sledenjem Pasteurjevim stopinjam je postavilo raziskave in razvoj za glavno prednostno nalogo širitve podjetja. Raziskave se danes nadaljujejo v laboratorijih in kleteh – v vinogradih in kleteh, blizu narave in vinarjev – kar nam omogoča opazovanje, poslušanje, razumevanje in inovacije.

Skupaj z nami boste lahko izbrali izdelke, ki bodo zagotovili, da iz vašega grozdja pridelate vino na katerega boste ponosni.

Kolektiv podjetja Fabijan.

 

Napiši svoje mnenje

Prijavi se na naše novice