fbpx

OBVESTILO: V petek 24.12. in 31.12.2021 smo odprti le do 12. ure!

Stabilizacija vina na izločanje vinskega kamna

Priporočamo uporabo sredstva CELSTAB:

  • TRAJNA STABILIZACIJA vina na izločanje vinskega kamna, za razliko od metavinske kisline, ki lahko zelo hitro hidrolizira in s tem izgubi zaščitno funkcijo
  • ENOSTAVNA uporaba (je v tekoči obliki)
  • NARAVNO sredstvo rastlinskega izvora (karboksi metil celuloza ali CMC)
  • DOZIRANJE je 100 ml na 100 litrov vina
  • DODAMO v vino pred stekleničenjem (v filtrirano in beljakovinsko stabilno vino)

V Fabijan lab vam nudimo storitev bentotesta, kjer vam natančno določimo POTREBNO količino bentonita za stabilizacijo vašega vina. Po dodatku CELSTAB vam priporočamo kontrolo stabilnosti vina na izločanje vinskega kamna.

Spite mirno, saj vaše vino je STABILNO!

 

Napiši svoje mnenje

Prijavi se na naše novice

Pregled zasebnosti

Spletna stran uporablja piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Piškotki ne beležijo osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo vaših informacij. Piškotek je majhna tekstovna datoteka in beleži aktivnost, ki nam omogoča primerjavo obiskovalcev naše strani in podajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta.