Vinogradništvo

Predelava grozdja

Vinarstvo

Sadjarstvo

Poljedelstvo

Stabilizacija vina na izločanje vinskega kamna

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Priporočamo uporabo sredstva CELSTAB:

  • TRAJNA STABILIZACIJA vina na izločanje vinskega kamna, za razliko od metavinske kisline, ki lahko zelo hitro hidrolizira in s tem izgubi zaščitno funkcijo
  • ENOSTAVNA uporaba (je v tekoči obliki)
  • NARAVNO sredstvo rastlinskega izvora (karboksi metil celuloza ali CMC)
  • DOZIRANJE je 100 ml na 100 litrov vina
  • DODAMO v vino pred stekleničenjem (v filtrirano in beljakovinsko stabilno vino)

V Fabijan lab vam nudimo storitev bentotesta, kjer vam natančno določimo POTREBNO količino bentonita za stabilizacijo vašega vina. Po dodatku CELSTAB vam priporočamo kontrolo stabilnosti vina na izločanje vinskega kamna.

Spite mirno, saj vaše vino je STABILNO!

 

Napiši svoje mnenje

Prijavi se na naše novice